Administratör till Sundfrakt

Vill du arbeta som administratör i ett team som är mån om samarbete och att utveckla processer? Är du intresserad av ett arbete där du har stor nytta av din noggrannhet och serviceanda? Vi söker en administratör till team prissättning. Skicka in din ansökan idag då urvalet sker löpanade.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Sundfrakts önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se Läs mer om tjänsten

Team prissättning ingår i avdelningen Ekonomi & Administration. Inom avdelningen har de även ansvar för ekonomi, IT, kommunikation, HR samt reception och växel. Då de är en liten enhet kommer du i mindre omfattning även att delta inom andra områden inom avdelningen. Inledningsvis kommer du att ha en erfaren mentor som introducerar dig in i arbetet.

Arbetsuppgifter
Sundfrakts administratörer är en del av affärskedjan, som utifrån åkarens, kundens och Sundfrakts behov producerar information till kundfakturering och deras affärsuppföljning. Du hanterar även inkommande fakturor och inkommande avstämningar av utförda entreprenader. Som administratör arbetar du i affärssystemet TDX med att underhålla register för att möjliggöra en effektiv administration.

I arbetet ingår bland annat:
• Kundfakturering och affärsuppföljning
• Inkommande fakturor och avstämningar
• Driva ett gemensamt arbete för att effektivisera administrationen

Välkommen att söka tjänsten!