Välkommen till Alltank AB

Alltank AB bedriver försäljning av diesel, bensin, eldningsolja, smörjmedel och kemtekniska produkter. Försäljningen av diesel sker främst via egna automat-
stationer i Västernorrland och Jämtland. Totalt har bolaget ett tjugotal
anläggningar anpassade för tankning av tunga fordon.

Alltank bedriver bulkförsäljning dvs. direkt hem till kund av diesel, bensin och eldningsolja. Försäljningen av smörjmedel och kemtekniska produkter sker via
våra smörjmedelslager i Sundsvall, Örnsköldsvik och Östersund.
 
 
 

Tanka på ett 100-tal stationer över hela landet med Alltankskortet, läs mer under stationer -->

 

Alltank satsar på klimatsmart spolarvätska


Alltank fortsätter sin satsning med klimatsmarta produkter och byter nu ut spolarvätskan på Sundfrakts Terminalområde till premium pure spolarvätska. Att välja denna spolarvätska innebär att utsläppen av fossil koldioxid minimeras, det ger en CO2 ek reduktion med 87 % om man jämför md vanlig traditionell spolarvätska. Den nya produkten finns att köpa fr.o.m. vecka 3 och till samma pris som tidigare, dvs. 7,99 kr/lit + moms.

Spolarvätska av Premium Pure kvalitet är tillverkad av andra generationens etanol, som är en restprodukt från den Svenska Skogsindustrins cellulosaproduktion.

Spolarvätska Premium Pure har utmärkt rengörande egenskaper och löser effektivt smuts, vägsalt och trafikfilm på vindruta och strålkastare. Den är samtidigt skonsam mot bilens lack, torkarblad, lister och plastdetaljer. Den högkoncentrerade bioetanolen har frostskyddande egenskaper vilket hindrar spolarvätskan från att frysa i bilens spolsystem och på vindrutan.

Eventuella frågor besvaras av Magnus Riklander via telefon 060-180 180 alternativt
e-post magnus.riklander@alltank.se.

 

 

”Nu kan du tanka klimatsmart hos oss, välkommen!”

”Som ett led i vår klimatsmarta satsning har vi
valt att plantera träd i östra Afrika”
Läs mer här…

 

   

Alltank AB din Texaco återförsäljare!
Vi har eget lager i Sundsvall, Östersund och Örnsköldsvik.
Sundsvall 060-15 77 39, Östersund 063-10 91 08, Örnsköldsvik 0660-555 76


Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.